Çeyiz Setleri Fiyatları

Taç Çeyiz Setleri Fiyatları 

Çeyiz yapan genç kızlar! Taç çeyiz setlerini incelediniz mi? Bir taraftan düğün telaşı diğer taraftan para yetiştirme derdine düştüğünüz şu günlerde Taç çeyiz setlerini özellikle incelemenizi tavsiye ederiz. Bütçenize uygun fiyatlar, indirimli kampanyalar ve milyonlarca kişinin evini süsleyen Taç çeyiz setleri için hemen iletişime geçebilirsiniz.
Taç Çeyiz Setleri Fiyatları - İndirimli Kampanyalar - Taç
Taç Çeyiz Setleri Fiyatları - İndirimli Kampanyalar - Taç
Mutfak çeyiz setleri, genellikle yeni evlenen çiftlerin veya evlerini düzenleyen bireylerin tercih ettiği kapsamlı bir mutfak eşyası koleksiyonunu içerir. Bu setler, mutfakta günlük işleri kolaylaştırmak ve pratik bir kullanım sağlamak amacıyla özenle seçilmiş ürünleri içerir. Tipik bir mutfak çeyiz setinde, tencere ve tavalar, çeşitli boyutlarda kesme tahtaları, bıçak setleri, tava ve tencere kapakları, çeşitli ölçüm kapları, spatula, kaşık setleri, rendeler, kepçeler, çeşitli ölçü kaşığı ve mikser gibi mutfak araçları bulunabilir. Ayrıca, tabak, kase, çatal, bıçak ve kaşık gibi yemek servisi için gerekli olan sofra ürünleri de genellikle bu setlerin bir parçasıdır. Bu setler, mutfakta eksiksiz bir ekipman sağlayarak kullanıcıların işlerini kolaylaştırır ve estetik bir uyum içinde mutfaklarına fonksiyonellik katar.
Düğün yaklaşırken bayanların genel telaşları arasında çeyiz düzme veya tamamlama endişeleri başlıyor. Uzun yıllar kullanabilecekleri en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerin neredeyse her biri ilgilerini çeken şeylerdir. Bu doğrultuda araştırılan başlıca konu ise çeyiz setleri fiyatları olmaktadır. Çeyiz setleri fiyatları marka bazında değişen bir konu olsa da kalitesinden kalitesine de değişkenlik göstermektedir. Çünkü her set içinde ürünlerin tamamı bulunmamaktadır. Buna ilaveten bazı çeyiz seti içeriklerinde neredeyse aranılan ve günlük ihtiyaç bazında kullanılacak mutfak eşyaları da dikkat çekmektedir.
Çeyiz Setleri Fiyatları - Satışları - Taç
Çeyiz Setleri Fiyatları - Satışları - Taç
Taç çeyiz setleri fiyat aralığı 1.999 TL ile 14.999TL arasında değişmektedir. En düşük fiyatla belirtilen çeyiz setinde sadece tencere seti mevcuttur. Ancak en yüksek fiyat limitindeki çeyiz seti içeriğinde 189 parça çeyiz seti ürünü vardır. 

Taç Çeyiz Setleri Fiyatları 

Taç çeyiz setleri fiyatları ortalama olarak 5.199TL’dir. Bu fiyat ortalaması istenen çeyiz seti kapsamındaki her mutfak eşyasını makul ölçekte içerir. Ancak daha geniş ve kapsamlı çeyiz setlerine göz atacak olduğunuzda ve kalabalık bir aileye sahip iseniz daha yüksek parça adetli çeyiz setlerine göz atmanızı öneriyoruz.
Taç Çeyiz Setleri Fiyatları - İndirimli Kampanyalar - Taç
Taç Çeyiz Setleri Fiyatları - İndirimli Kampanyalar - Taç
189 parçalık örnek verdiğimiz Taç Pera çeyiz seti bu konuda en iyi önerimizdir. Taç Pera setin fiyatı ise 14.999TL olarak öne çıkmaktadır. Taç çeyiz set içeriğinde aşağıdaki ürünler de bulunmaktadır.
12 kişilik 53 parça yemek takımı 
Kahvaltı takımı (37 parça)
Çatal kaşık bıçak seti (72 parça)
Festa çaydanlık 
Manolya kek kalıbı 
Kahve fincanı takımı 
Döküm tencere seti 7 parça 
Sahan seti 3’lü ve kapaklı 

Taç Sahan Çeyiz Setleri

Taç sahan çeyiz setleri en çok satan ürünlerin başında gelip bir çeyiz listesinin olmazsa olmazı olan ürünlerdir. Sahan seti içeriğinde derin tencere, basık tencere, tava, kepçe seti ve 3 ayrı çeşit sahan bulunmaktadır. En çok kullanılan ve her evde bulunması gereken ihtiyaç ürünleridir. Fiyatları ortalama şekilde ve belirttiğimiz içeriğe yönelik 2.699TL olarak öne çıkmaktadır.
Taç Sahan Çeyiz Setleri Fiyatları - Taç Mutfak
Taç Sahan Çeyiz Setleri Fiyatları - Taç Mutfak
Bu fiyat tablosunda belirtmemiz gereken şey ise kampanyaya giren ürün kapsamında yer alıyor olmalarıdır. Çünkü normal fiyatlandırmada liste fiyatı daha yüksektir. 

Taç Tencere Çeyiz Setleri 

Taç tencere çeyiz setleri içerdiği parça veya ürün durumuna göre değişken fiyat tablosuyla öne çıkmaktadır. En çok kullanılan ve talep gören ürünler arasındadır. Bu başlığa en iyi örnek belirtecek olduğumuzda stoklarında bulunan Taç star 182 parça çeyiz setine değinebiliriz. Set içinde gold tencere seti ve cam kapaklı döküm tencere seti özellikle dikkat çeken ürün kapsamındadır.
Taç Tencere Çeyiz Seti Setleri Fiyatı Fiyatları - Taç Mutfak
Taç Tencere Çeyiz Seti Setleri Fiyatı Fiyatları - Taç Mutfak
Ayrıca yemek takımı, kahvaltı ve sahan seti de içermektedir. Süper fırsat şeklinde belirttiğimiz set yoğun ilgi görmektedir. Sadece tencere setleri ise isteğe bağlı ve renk tonunda döküm, çelik, düdüklü, elektronik düdüklü gibi modellere ayrılmakta ve satışa sunulmaktadır. 

Mutfak Çeyiz Setleri Fiyatları 

Mutfak çeyiz setleri fiyatları ürün içeriğine göre 18.999TL ile 1.999TL arasında değişkenlik göstermektedir. Ürüne ve parça sayısına göre bu fiyatlar değişiyor olup talebe göre zaman içinde farklılık gösterebilmektedir.
Mutfak Çeyiz Setleri   Fiyatı - Fiyatları - Taç
Mutfak Çeyiz Setleri   Fiyatı - Fiyatları - Taç
Fakat çeyiz seti olarak değil her zaman ihtiyaç bazında değerlendireceğiniz gerekli mutfak eşyalarıdır. 

Çelik Tencere Çeyiz Setleri 

Tencere ürünleri arasında bilinen en kaliteli ürünler çelik tencere çeyiz setleri olarak öne çıkmaktadır. Çelik tencereler, en ekonomik en uzun vadede kullanılan ve günlük kullanıma en uygun mutfak eşyalarındandır.
Çelik Tencere Çeyiz Setleri - Düğün Çeyizleri - Taç
Çelik Tencere Çeyiz Setleri - Düğün Çeyizleri - Taç
Kolay yıpranmayan çelik tencereler ve diğer Taç ürünleri online siparişle kapınıza kadar getirilmektedir.

Taç Firmasının Sunduğu Avantajlar

Taç markasının ürünlerini tercih etmeniz durumunda aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Düğün masraflarını düşünen çiftlere çeyiz setleri fiyatları ile daha da artacak masraflarını azaltmak için Taç çeyiz setlerini almalarını tavsiye edebiliriz.
500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Taç Çeyiz Setleri için İletişim

Dünyanın birçok ülkesine mutfak eşyalarının satışını yapan Taç firmasının çeyiz setleri ürünlerini almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Taç mağazasını ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul


1 Yorumlar

  1. Çeyiz yapan genç kızlar! Taç çeyiz setlerini incelediniz mi? Bir taraftan düğün telaşı diğer taraftan para yetiştirme derdine düştüğünüz şu günlerde Taç çeyiz setlerini özellikle incelemenizi tavsiye ederiz. Bütçenize uygun fiyatlar, indirimli kampanyalar ve milyonlarca kişinin evini süsleyen Taç çeyiz setleri için hemen iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski